Zaal reservering software

Alle informatie voor boekingen op 1 plek georganiseerd, dat kan via het reserveringssysteem vergaderzalen. Zo kunt u via dit systeem eenvoudig inzien wanneer welke gasten komen, welke vergaderzaal zij hebben geboekt, en nog veel meer. Het voordeel van het systeem van mice operations is dat het met 1 druk op de knop mogelijk is om een offerte te maken en deze naar de klant toe te mailen, maar ook werklijsten en een draaiboek zijn geïmplementeerd in het reserveringssysteem vergaderzalen.

Meer sales

Op het moment dat u uw vergaderzalen wilt verhuren zijn er verschillende trucs die u kunt inzetten om te zorgen voor een hogere conversie en meer boekingen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van meer advertenties, van social media, en nog meer mogelijkheden. Echter is het via het reserveringssysteem vergaderzalen mogelijk voor klanten om via 1 klik een ruimte te boeken. Er zijn erg veel verhuurders van vergader zalen die nog steeds niet gebruik maken van deze software. Als u besluit om hier wel mee van start te gaan heeft u dus een mooie voorsprong op collega’s en is de kans een stuk groter dat u meer boekingen krijgt dan collega’s. Ook het tijdaspect is natuurlijk erg belangrijk. Om zelf elke keer handmatig alle offertes, werklijsten en draaiboeken bij te houden kost gewoon veel tijd en energie. Via de software van mice operations kunt u al deze gegevens eenvoudig digitaal inzien en bijhouden. Ook een verandering in bijvoorbeeld een boeking kan via het reserveringssysteem vergaderzalen eenvoudig worden gedaan.

Structuur

Structuur is belangrijk bij het verhuren van vergader zalen om natuurlijk zoveel als mogelijk boekingen te krijgen. Het voordeel van de software van mice operations is dat alle informatie is gebundeld per aanvraag en er hierin ook diverse overzichten zichtbaar zijn voor alle medewerkers. Op het moment dat er speciale bijzonderheden zijn kunt u deze eenvoudig inzien in de software. Maar ook als u graag notities wilt maken kan dit via de software.