Een nieuwe jas

Bij het kopen van een nieuwe jas kun je kiezen tussen veel verschillende merken en modellen. Zo kun je kiezen uit een warme dons jas die heerlijk warm is in de winter, of ga je toch liever voor een dunnere jas? Een parajumpers jas voor mannen is een goed idee wanneer jij op zoek bent naar een stevige en goede jas die een lange tijd mee gaat. Het merk is opgericht in 2006 in Italie door de Ape Spa en door de designer Massimo Rossetti.

Het ontstaan van het merk

Het merk is ontstaan door een meeting met het lid van het 210de reddingsteam. De mode ontwerper ontmoete deze man in een kroeg in Alaska en de man vertelde over zijn avonturen op de meeste extreme locaties ter wereld waar er zoek en reddings operaties werden gedaan. Zo moesten er bijvoorbeeld schepen die in nood waren op zee gered worden, maar ook bergbeklimmers die bijvoorbeeld vastzaten op een grote hoogte. Het was belangrijk om jassen te ontwikkelen die erg stevig waren en de zwaarste omstandigheden aan konden op de wildste plekken ter wereld.

Een parajumpers jas voor mannen

Wanneer je een parajumpers jas voor mannen aanschaft krijg je een jas die staat bekend om een goede functionaliteit en ook een mooie uitstraling. Zo staat het merk bekend om zijn extreme innovativiteit en bevatten alle jassen diverse technologische geavanceerde componenten. Wanneer je een jas van dit merk aanschaft kun je hier makkelijk lang jaren lang mee doen. Zowel de kwaliteit als de uitstraling van de jas blijft namelijk lang goed. De meeste jassen zijn gemaakt van een sterk en duurzaam nylon en zijn ook voorzien van een donzen binnen voering. Deze donzen binnen voering is ook verwijderbaar, ideaal wanneer je bijvoorbeeld je winter jas naar een tussen jas wilt aanpassen. Daarnaast staan alle jassen er ook om bekend dat ze diverse pockets hebben waar je telefoons, portemonnees en nog veel meer accessoires kunt opbergen.