Spirituele singlereizen

spirituele singlereizen

Interessante spirituele singlereizen zijn te vinden via VakantieAnders. Deze aanbieder heeft zeer veel mogelijkheden in het bestand staan, waaruit jij een keuze kan maken. Er zijn diverse reizen te vinden waaraan jij deel kan nemen. Sommige zijn geheel op maat gemaakt. Maar je kan er ook voor kiezen om zelf een reis nar wens in te delen. Je kan namelijk een keuze maken uit een mindfulness cursus, een workshop en zo kan ik nog even doorgaan.

Er zijn diverse reizen te boeken en dat maakt het juist zo leuk en apart. Juist omdat het geen standaard reizen zijn, maar reizen waar jij jezelf een stuk beter zal leren kennen.

Maak kennis met de spirituele singlereizen

Wat helemaal leuk is dat wij dit jaar voor de tweede keer met deze speciale reizen mee gaan. Deze keer hebben wij een pipowagen gehuurd en daar zijn de kinderen heel erg blij mee. Je had ook de keuze uit een tipi, maar dat leek mij maar niets. Toch maar een beetje een vast onderkomen, mocht het weer slecht zijn.

Het leuke aan deze reizen is, dat je pas op het laatste moment kan bepalen of je wel of niet aan een cursus of workshop deel gaat nemen. Je hoeft dit niet ver van tevoren aan te geven, maar kan op het moment dat je daar bent gaan beslissen.