Perfecte binding

Snowboard bindingen vormen de tussenschakel tussen het board en jouw schoenen. Ze zijn bepalend voor hoe goed je je board kunt aanvoelen en aansturen. Freestyle bindingen zijn ideaal voor zowel de beginnende snowboarder als voor diegene die veel tricks wilt doen. Deze bindingen zijn doorgaans lichter en flexibeler, waardoor het makkelijker is om in de lucht te draaien. Ook zijn freestyle bindingen fijn doordat je ook op lagere snelheden meer invloed op je board kunt uitoefenen. Perfecte snowboard bindingen om eens uit te proberen dus.

Het merk Airblaster

Voor mooie en comfortabele snowboard kleding kun je terecht bij het merk Airblaster, volledig gerund door snowboarders die weten wat fijn is. Ze hebben onder andere Airblaster pants met een fleece voering, maar die toch wijd genoeg zijn om er eventueel een extra isolerende laag onder te dragen. Iconisch is de basislaag die bestaat uit een geheel, waardoor je nooit meer een koude rug hebt als je voorover bukt. Toch kun je gewoon naar het toilet dankzij de rits die helemaal rondom gaat en het uittrekken een stuk makkelijker maakt. Deze vindt je in leuke prints zoals vissen of kampeermiddelen, voor een onvergetelijk uiterlijk.

Complete snowboard set

Wil je snel de piste af of het park in om lekker te snowboarden, dan is het handig om in een keer een complete snowboard set aan te schaffen. Het is verstandig om deskundig advies in te winnen, zeker als het de eerste keer is dat je een snowboard koopt. Snowboard sets kun je in verschillende maten kopen, zoals een snowboard set 145 cm die geschikt is voor kleinere dames. Langere boards zijn meestal geschikt voor mannen en een board van rond de 120 cm lang is geschikt voor kinderen. Neem in ieder geval de tijd om de juiste keuze te maken, zodat je zo lang mogelijk plezier zult hebben van je board.