Online een rouwboeket bestellen

Zoekt u een bloemist waar u een rouwboeket kunt bestellen? Dan hoeft u hiervoor niet de deur uit te gaan, in deze moeilijke periode van afscheid. Op de website van Afscheid met Bloemen kunt u online een rouwboeket bestellen. Ons bedrijf is een samenwerkingsverband van gerenommeerde bloemisten uit diverse plaatsen in Nederland. Het zijn bloemen-detaillisten die al jarenlang de mooiste arrangementen en boeketten samenstellen.

Rouwboeket met verse, bijzondere bloemen

Als u een rouwboeket online bestelt, heeft u de keuze uit diverse boeketten. Op onze overzichtspagina treft u foto’s van onze collectie. Zo heeft u de keuze uit een klassiek boeket met enkel witte bloemen of een boeket met prachtige witte orchideeën. U kunt echter ook kiezen voor het boeket Modern dat een eigentijds karakter heeft of het boeket Lief dat bestaat uit veel bloemen met zachte kleuren. Ieder rouwboeket wordt samengesteld met verse, bijzondere bloemen uit het seizoen.

100 procent leveringsgarantie

Als u een rouwboeket bestelt bij Afscheid met Bloemen dan wordt uw order naar de dichtstbijzijnde bloemist gestuurd. Deze stelt uw boeket samen en zorgt ervoor dat het op de juiste dag op het door u opgegeven adres wordt afgeleverd. Wij bieden een 100 procent leveringsgarantie op uw bestelling.