Agressie vermijden leer je bij het bedrijf G4S

Agressie vermijden, dat moet gaan gebeuren!

Helaas zien we vaak in het nieuws, dat hulpverleners (die andere mensen helpen die in gevaar zijn), vaak nog aangevallen worden. Dit is toch te schandalig voor woorden. Ben je misschien een persoon die dit ook vind, maar heb je toch snel een agressie? Dan kun je bij G4S je agressie vermijden. Het bedrijf G4S geeft je online tips om je agressie te verminderen.

De tips luiden als volgt:
1. Laat familie en vrienden helpen: Geef familie of vrienden het gevoel dat ze zichzelf nuttig maken. Dat voorkomt dat ze in dit geval, hulpverleners in de wegstaan.

  1. Neem een open en vriendelijke houding aan: Als omstander moet je een vriendelijke en besluitvaardige houding aannemen. Op deze manier voorkom je bepaalde situaties van onzekerheid.
  2. Let op uw ademhaling: Als je stress ervaart, dan ga je vaak hoger en ademhalen, let eens bewust op de ademhaling, zo kun je ervoor zorgen dat je agressie vermijden realiseert.
  3. Betrek anderen: je bent bij een ongeval vaak niet alleen, vraag iemand anders om je te helpen. Bijvoorbeeld het publiek in de gaten te houden.
  4. Neem de leiding: neem bij een ongeval en stuur bepaalde mensen aan en vertel wat zij moeten doen.

Mijn ervaring

Door deze tips heb ik het agressie verminderen gerealiseerd. Ik word daar erg blij van en dat doet me veel deugd, op deze manier kan ik me meer bezig houden met het ongeval zelf en dat ik een stuk veiliger. Ik adviseer andere mensen om deze tips ook toe te passen in de praktijk!