Afvalpillen kopen

Echte afvalpillen kopen bestaan eigenlijk niet. Het zou mooi zijn wanneer je een pil innam en je de volgende dag 500 gram lichter was. Dat is tot nu toe nog een sprookje. Het afslankprogramma Slinc heeft een aantal supplementen in haar eetprogramma die je helpen om af te vallen. Met deze pillen wordt het wat makkelijker een paar kilo kwijt te raken. Dit afvalprogramma heeft een simpele manier van eten die als aanvulling voedingssupplementen voorschrijft. De stofwisseling wordt mede daardoor verhoogd en je verbrand meer vetten. Wanneer je je streefgewicht hebt bereikt, heb je alle drie de fases van dit programma doorlopen. Nadat je de kilo’s kwijt bent, door o.a. lekker te eten, te bewegen en begeleiding hebt gehad van je Slinc coach, blijf je ook daadwerkelijk op gewicht. De laatste fase balans zorgt hiervoor.

Supplementen aanschaffen

De suppletie die je uit de webshop kunt aanschaffen zijn een prima aanvulling op je dagelijks eten. Slinc Fit pillen bevatten vitamines en mineralen. Deze multivitamine neem je een maal per dag in, tijdens het ontbijt. Slinc Shaper bestaat uit aminozuren. Dit zijn bouwstenen die bestaan uit eiwitten Energie, herstel, stemming, hersenfuncties, spier en krachtontwikkeling en ook bij het kwijtraken van vet, zijn deze stoffen onontbeerlijk.

Slinc Balance capsules bestaan uit groene thee ingrediënten. De Matcha groene thee heeft een uitstekende werking op je lichaam wanneer je bent afgevallen.