Rieker sneaker, met en zonder veters

Rieker sneaker

Rieker sneaker, is een zeer mooie schoen. Voor jaren terug heb ik hiervan mijn eerste exemplaar gekocht en tot de dag van vandaag loop ik hier nog steeds op. Deze schoenen zijn echt niet te slijten en daarom wil ik beslist geen ander merk hebben. Zodra ik op zoek zal gaan naar andere schoenen, dan is het alleen van dit merk. Voordeel hiervan is, dat deze in verschillende modellen te koop zijn. Want niet alleen instappers behoren tot de collectie, ook laarzen en schoenen met of zonder veters heb je de keuze in. Rieker sneaker

Rieker sneaker is een zeer stevige schoen

Omdat ik wel een keer een ander model van de Rieker sneaker wilde hebben, ben ik op zoek gegaan. Voorheen had ik zwarte schoenen en deze kon ik bij elke outfit wel aan trekken. Daarom wilde ik nu een andere kleur en model hebben. Een schoen die ook leuk onder een jurk zal staan. Al snel had ik meerdere mooie modellen gevonden. Best wel moeilijk om hier dan een keuze uit te moeten maken. De prijzen hebben mijn keuze wat makkelijker gemaakt. Daarom had ik besloten niet één maar twee paar tegelijk te kopen. Zo hoefde ik er niet langer over na te deken welk eik zal nemen. 

Meer verhalen