Ontdek het verfijnde badtextiel van Abyss Habidecor

Wanneer je ervoor kiest om nieuw badtextiel te kopen zal je in de praktijk altijd kunnen vaststellen dat je van dit textiel verwacht dat het over een zo optimaal mogelijke kwaliteit beschikt. Bovendien spreekt het voor zich dat ze ook lekker zacht dient aan te voelen. Onder meer het merk Abyss Habidecor staat erom bekend het meest hoogwaardige badtextiel te kunnen leveren. Wil jij ook graag nieuw badtextiel aanschaffen? Dan zal je kunnen vaststellen dat het zeker een aanrader is om je even te gaan verdiepen in het assortiment waar dit bekende merk over beschikt. 

Abyss Habidecor: een gerenommeerd merk met Portugese roots 

Voor Abyss Habidecor geldt dat het een inmiddels zeer gerenommeerd geworden merk is dat haar oorsprong vindt in Portugal. Voor het merk geldt dat ze reeds vele jaren niet alleen de beste handdoeken, maar bovendien ook zeer comfortabele badjassen produceert. Bovendien is ze ook een bekende fabrikant van onder meer badmatten. Het merk staat erom bekend zeer veel aandacht te besteden aan haar productieproces. Het merk gelooft dan ook sterk dat het creëren van echte luxe begint bij het selecteren van de hoogste kwaliteit grondstoffen. In dit geval gaat het dan specifiek om de beste katoenen garen. Voor het produceren van elke handdoek, badjas evenals badmat wordt gebruik gemaakt van echte Egyptische katoenen garen. 

Egyptische katoenen garen

Meer concreet kiest het merk Abyss Habidecor ervoor om gebruik te maken van het zogenaamde Giza 70 katoen. De benaming is een verwijzing naar de katoenplanten welke geplant zijn in het jaar 1970. Katoenplanten staan erom bekend het beste katoen te produceren wanneer ze een leeftijd hebben van ongeveer 40 jaar. In ieder geval zorgt deze keuze ervoor dat je als klant bij het kopen van verfijn badtextiel van dit merk altijd kan rekenen op een uitmuntende kwaliteit. 

Een kwaliteit om van te dromen 

De bovenstaande informatie heeft reeds duidelijk gemaakt dat de nadruk bij het merk Abyss Habidecor in het bijzonder ligt op de kwaliteit die ze weet aan te bieden. Voor alle artikelen die deel uitmaken van het aanbod van dit merk geldt dat ze zorgvuldig worden geproduceerd met zogenaamde tuftmachines. Het zogenaamde tweedraads garen zorgt er in de praktijk voor dat voornamelijk het zogenaamde absorptievermogen van deze handdoeken als subliem kan worden bestempeld. Er is echter nog een belangrijk voordeel verbonden aan dit merk. Er kan namelijk worden vastgesteld dat haar fabrieken in Portugal ongelofelijk milieuvriendelijk zijn. Ook dat is iets wat voor veel mensen toch best interessant is om te weten. 

Op zoek naar maatwerk? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van Abyss Habidecor!

Tot slot kan er worden vastgesteld dat het merk Abyss Habidecor haar klanten eveneens de mogelijkheid biedt om het beste badtextiel op maat van hun wensen te laten maken. Het is bijvoorbeeld best mogelijk dat je graag een badhanddoek wil laten maken die beschikt over bepaalde, specifieke afmetingen. In dat geval zal je kunnen vaststellen dat dit merk je daarbij kan helpen. Spreekt dit jou ook wel aan? Dan is het dus zonder meer een interessante keuze om je even te verdiepen in de mogelijkheden die het merk Abyss Habidecor voor jou in petto heeft.