Met deze sauna kortingen heb jij gegarandeerd een ontspannen dag

Sauna korting

Bij deze sauna korting krijgen jij en je familie een lekker voordelig sauna arrangement. Je kan heerlijk genieten van de verschillende behandelingen en gaat naar huis als een nieuw persoon. Bij De Thermen in Nijmegen word je heerlijk verwend door het geweldige personeel en je kan er ook nog eens heerlijk eten.

Spa

Over sauna korting

Bij De Thermen kan je een super voordelig assortiment kopen waarbij je voor twee personen een lekker dagje naar de sauna kan gaan. Bij dit assortiment hoort gebruik van de massagestoel of de zonnebank. Ook zit er hier een maaltijd bij inbegrepen, je kan kiezen uit diverse maaltijdsalades of de heerlijke dagschotel. Dit alles voor maar €64,95 voor twee personen!

Massages

Verschillende arrangementen

Natuurlijk zijn er ook andere arrangementen waar je natuurlijk gebruik van kan maken. De arrangementen zijn:

Re-Balanced arrangement: Dit arrangement kost nu voor 1 persoon €62,95 in plaats van €72,35. Kom je met zijn tweeën? Dan kost het in plaats van €144,70 maar €118,00 euro! In dit arrangement zijn veel verschillende onderdelen, voorbeelden zijn:
* De hele dag gratis gebruik van de bad- en saunafaciliteiten.
* Een Lomi Lomi massage van 25 minuten.
* Een keuze uit de massagefauteuil of gebruik van de snel bruiner.
* Een eventuele deelname aan de löyly’s.

Duizend en één nacht arrangement: Dit arrangement kost vanwege de lekkere kortingen van 20% en 30% nog maar €57,50 per persoon of 99 euro voor twee personen. In dit arrangement zitten veel verschillende onderdelen, voorbeelden zijn:
* Vrij gebruik van de bad- en saunafaciliteiten.
* Een Tekya-hammam behandeling
* Een kokospakking
* Een tube hydraterende hammam-crême na afloop

Dit zijn twee voorbeelden van de verschillende arrangementen. Neem vooral een kijkje op de website voor verdere informatie!