Kies voor alligator pluggen

alligator pluggen

Voor holle muren kun je allerlei pluggen gebruiken, waaronder de alligator plug. Alligator pluggen zijn juist daar goed voor in te zetten. Ook zijn ze perfect voor te ruim geboorde gaten. Een alligator plug heeft antirotatie vleugels. Daardoor blijft de plug in dezelfde positie terwijl de schroef wordt ingedraaid. Daardoor is het ook gemakkelijker om schroeven meermaals in en uit te draaien. Bovendien zijn alligator pluggen goed bestand tegen schokken en trillingen. Ook voor zacht materiaal zijn alligator pluggen perfect. Ze zijn sterk, eenvoudig en kunnen snel gemonteerd worden. 

alligator pluggen

Welke alligator pluggen

Via de link kom je op een website waar je gebruik kunt maken van de keuzehulp als je er niet helemaal uit komt welke alligator pluggen je nodig hebt. Misschien heb je wel andere bevestigingsmaterialen nodig voor jouw klus zelfs. Alligator pluggen hebben verschillende formaten. Zo kun je ze al vanaf 25 millimeter vinden. De grootste alligator pluggen zijn 58 millimeter. 

Naast het formaat van de alligator pluggen is de diameter van de schroef belangrijk om te weten. De schroef moet natuurlijk in de plug worden ingedraaid. Er zijn pluggen geschikt voor een schroefdiameter van 3 tot 4,5 en van 3 tot 5,5 millimeter, maar ook voor diameters van 4 tot 6 en van 6 tot 8. De opties voor de boordiameter zijn 5, 6, 8 en 10 millimeter. Dat is de diameter van het boortje dat je gaat gebruiken om een gat te maken waar de plug in geplaatst moet worden. 

Bestel online

Als je de juiste alligator pluggen hebt gevonden, kun je ze gemakkelijk via de site bestellen. Ze worden dan bij je thuis bezorgd.