Huis kopen Spaanse water Curaçao

huis kopen spaanse water curaçao

Je kan een huis kopen Spaanse water Curaçao in 4 verschillende woongebieden zoals Jan Sofat, Brakkeput, Seru Boca Estate en Santa Barbara Plantation. 

Informatie over Jan Sofat

Jan Sofat is een fraai woongebied direct aan het Spaanse Water en ken een 24-uurs security service. Het merendeel is groter dan 1000 vierkante meter en de huizen liggen direct aan het water. Je kan ook een privéstrand daarbij hebben. De villa’s wat verder weg kijken uit op het Spaanse Water. 

huis kopen spaanse water curaçao

Informatie Brakkeput

Het woongebied ligt precies tussen de villawijken Jan Sofat en Jan Thiel. Het is een woonwijk met voornamelijk vrijstaande villa’s. Het is een erg rustige woonwijk en dichtbij de toeristische faciliteiten van Jan Thiel. 

Informatie Seru Boca Estate

Seru Boca Estate ligt op het schiereiland van Santa Barbara Plantation. Deze woonwijk geeft je ultieme privacy, want het is een beveiligde en exclusieve woon area. Het heeft ook een eigen Marina en er zijn mogelijkheden om een watersport te doen. 

Informatie Santa Barbara Plantation

Huis kopen Spaanse water Curaçao kun je zeker doen op het mooie woongebied van Santa Barbara Plantation. Het gebied is 600 hectare groot en bevat 18-holes golfbaan, een jachthaven, een privéstrand met een vijfsterrenhotel en een directe toegang van het Spaanse Water. Ze hebben veilige en luxe woningen in de vrije natuur.