Grootste assortiment van Magnanni

Elke gelegenheidmagnanni

Magnanni is een van die merken die altijd goed zit bij mij. Ik hoef deze eigenlijk niet eens te passen, want ik weet toch dat het geweldig zit. Iedere keer dat ik een nieuw paar koop, weet ik direct zeker dat ik nooit meer iets anders ga dragen. Het is daarom erg prettig dat zij niet alleen nette dingen verkopen, maar ook bijvoorbeeld sneakers. Deze draag ik buiten werktijd veel, omdat ik het gewoon een stuk leuker vind staan onder een jeans. Tijdens vergaderingen draag ik wel vaak mooi leer schoeisel, want dit ziet er toch verzorgder uit. Inmiddels heb ik denk ik 5 paar verzameld en dat gaan er in de toekomst nog veel meer worden denk ik.

Cadeau

Niet alleen ik, maar ook mijn vrouw is namelijk helemaal fan van Magnanni. Zij heeft voor mijn verjaardag een heel mooi paar aangeschaft, die ik op het feest kon dragen. Hier was ik ongelofelijk verrast en blij mee. Zij heeft deze gekocht via Van Bommel. Deze webshop heeft voor mannen, vrouwen en kinderen een groot assortiment en daarnaast ook nog eens goede service. Zo heb jij jouw nieuwe stappers al binnen een werkdag in huis, neem dus snel een kijkje!