Een kinderbed gezocht? De leukste vind je bij Perfecthomeshop!

kinderbed

Zoek je een kinderbed? De stap van een ledikant naar een kinderbed is altijd spannend voor jouw kleintje. Niet ieder kind is gewend aan een bed zonder spijlen. Onze bedden zijn dan ook zo ontwikkeld dat deze beschikken over zijpanelen. Zo valt jouw kindje niet zomaar uit bed. Is de valbescherming eenmaal niet meer nodig? Dan kan deze eenvoudig worden gedemonteerd. Zo heeft jouw kind nog lang plezier van het bed en gaat deze nog jaren mee.

Al onze kinderbedden voldoen aan strenge EU normen en zijn tevens gekeurd door het Duitse keuringsinstituut TÜV. Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke materialen en onze verf is op waterbasis.

Groot assortiment

Voordelen van onze kinderbedden

Een kinderbed van Perfecthomeshop is altijd voorzien van een afritsbare en wasbare hoes. Zo kunnen wij optimale hygiëne garanderen. Bij ons krijg je een gratis matras en lattenbodem meegeleverd. Het matras bestaat uit 7 cm dik schuim. Ook garanderen wij betrouwbaarheid en veiligheid, omdat de kinderbedden aan de strengste eisen voldoen. Zo hebben wij onder andere scherpe randen verwijderd voor een optimale veiligheid. Ieder kinderbed is zo stevig mogelijk geproduceerd. Bij jouw bestelling krijg je een duidelijke handleiding en de benodigde schroeven en onderdelen, zodat je eenvoudig het bed in elkaar kunt zetten. Met onze kinderbedden garandeer je jouw kind de beste slaapplek. Wil je direct een kinderbed bestellen voor jouw kind? Bezoek dan vandaag nog onze webshop en bekijk ons kleurrijke aanbod!

Top kwaliteit