Binnen twee weken een leuke baan in elektrotechniek Den Bosch gevonden!

Ik zocht een baan in elektrotechniek Den Bosch, maar wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Ik heb namelijk altijd via via klussen gehad, maar sinds mijn verhuizing naar een nieuwe stad en omgeving, moest ik mijn netwerk eigenlijk weer helemaal opnieuw opbouwen. Gelukkig kwam ik al snel bij FlexToday terecht, waar ik binnen twee weken al aan de slag kon!

Snel een leuke baan weten te vinden

Ik heb eerst een kennismakingsgesprek gehad met de detacheerder van FlexToday, waarin ik vertelde wat mijn werkervaring was en waar ik naar op zoek was. De detacheerder ging hier meteen mee aan de slag. Ik vond dit heel erg fijn, want ik houd wel van aanpakken! Helaas heb ik in het verleden ook minder goede ervaringen gehad bij detacheringsbureaus. Dan lieten ze bijvoorbeeld helemaal niks meer weten of hadden ze geen banen voor me. Gelukkig was dit bij FlexToday dus totaal niet het geval, want het duurder maar twee weken en ze hadden al iets leuks voor me gevonden. Ik werd gebeld door de werkgever en kon meteen de dag erop aan de slag. Nu werk ik al drie maanden bij mijn nieuwe baan in elektrotechniek Den Bosch en ik heb het heel erg naar mijn zin!