Een bekende DJ die de tent vult

De festivals komen er weer aan
Heb jij ook zo’n zin in een optreden van een bekende DJ, dan is dit de tijd waarin jij waarschijnlijk festivals inplant in je agenda. Dat moment waarop de eerste voorjaarsbloemen weer gaan bloeien zorgt bij veel mensen voor grote vreugde. Niet alleen is het fijn dat het weer wat warmer wordt; het is ook de prille aankondiging van het festivalseizoen. Wie graag naar festivals gaat houdt de festivalagenda al goed bij. Eigenlijk zou je elk weekend wel op stap kunnen gaan met je vrienden, en dan nog het liefste naar een dance festival.

Bekend of aanstormend talent
Ons land kent vele bekende DJ’s. Armin, Tiësto, Fedde le Grand; het zijn stuk voor stuk jongens die hun carrière ooit begonnen in een feesttent. Ze draaiden daar voor een publiek van een paar honderd man hun muziek totdat ze echt internationaal doorbraken. Inmiddels reizen deze DJ’s de wereld rond om daar te draaien en zo heel nu en dan doen ze Nederland nog eens aan voor een optreden. Wie een dergelijke DJ wil zien op een festival zal er flink voor in de buidel moeten tasten. Het is een onvergetelijk moment maar jouw budget raakt redelijk snel op. Wellicht is het een goed idee om te kijken naar een concert van een aanstormend talent.

Maak kennis met de toekomst
Uiteraard zijn er ook talloze DJ’s die nog aan het begin van hun carrière staan. Ze hebben hun sporen nog niet helemaal verdiend en trekken nog geen bomvolle zalen. Ook reizen over de wereld in een privé jet zit er nog net niet in. Deze DJ’s zie je ook bij festivals. Ze laten de tent trillen en het publiek gaat helemaal los bij hun muziek. Je merkt gelijk aan de prijs van een festivalticket dat je met een aanstormend talent te maken hebt, maar de sfeer zal er niet minder om zijn. Wie kennis wil maken met de toekomst doet er dan ook goed aan om de wat kleinere festivals te bezoeken. De sfeer is persoonlijker en de muziek is net zo goed als die bij een groot festival. Die eerste voorjaarsbloemen zijn inderdaad een goed teken; het is tijd om jouw cd’s terug te zetten in de kast en om festivaltickets te bestellen. Dit is de zomer om helemaal los te gaan met jouw vrienden. Je leeft immers maar één keer.